Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Mou-te en català!

Inaugurem les Parelles Lingüístiques d'aquest curs!

Un any més l'Aula d'Acollida i el Departament de català cooperen per tal d'afavorir la pràctica espontània de la llengua catalana entre alumnat d'origen estranger. El passat dimarts, 29 d'octubre a les 11h del matí varem celebrar l'inici de l'activitat Parelles Lingüístiques del nostre institut. 

Un cop per setmana, i fins el mes de maig es garanteix un treball de cohesió social, d'enriquiment personal i d'intercanvi a partir dels testimonis culturals dels alumnes de les diferents nacionalitats.

Aquesta activitat no es podria realitzar sense la col·laboració desinteressada del nostre alumnat de batxillerat. Durant l'esmorzar inaugural, les alumnes voluntàries de 2n de batxillerat van passar el relleu al grup de 1r de batxillerat, que s'encarregarà de dur a terme les tasques programades per a cada dimarts a l'hora del pati fins al mes de maig.

Des del centre i, especialment, des de l'Aula d'Acollida i des del Departament de català, valorem l'esperit i l'entusiasme de tots els alumnes que hi participen.
 
Moltes felicitats, nois! Vosaltres ens feu veure que  tot es va fent i que anem endavant! Per això, us volem donar les gràcies a tots, un per un:

A les que deixeu pas al relleu per poder dedicar-vos al màxim al 2n de Batxillerat...  Noelia González, Marta Lucas, Noemí Morillas, Irene Moya, Carla Julià, Noelia López, Paula López i Carla Tejada.
    
Al grup de primer de batxillerat que arribeu... Anna Ramos, Irene Gómez, Daniel Castillejos, Alba Borilo, .Raquel Soto, Marta Moya, Anna Calderon, Íngrid Yépez, Andrea Torrejón, Nerea Castro i Lorena Tortajada

Quina colla més maca!!!!

Pd: per veure l'àlbum complet de la inauguració, cliqueu l'enllaç :)

Palau Ausit Logo