Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Any Espriu a Ripollet, no us ho podeu perdre!

Benvolguts i benvolgudes,
 
des del departament de català us volem animar a què gaudiu de les activitats projectades a Ripollet amb el motiu del centenari del naixement de Salvador Espriu; un dels nostres escriptors més cabdals de la Literatura catalana moderna. A continuació teniu l'agenda prevista:
 
- Diumenge, 10 de novembre: a les 18 hores al Teatre Auditori. 'Si n'era un somni', espectacle infantil i familiar a càrrec de la CiA Alambiq sobre l'univers de Salvador Espriu. Venda d'entrades al Centre Cultural o una hora abans al mateix teatre. Org: Patronat Municipal de Cultura de Ripollet.

-  Diumenge, 24 de novembre: a les 12 hores, taller familiar 'Salvador Espriu: l'egiptòleg' al Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata (c. Molí d'en Rata, 1). El taller ens permetrà endinsar-nos en la història antiga mediterrània i l'arqueologia i aprendrem escriptura jeroglífica. Les inscripcions es poden fer la setmana prèvia al correu molidenrata@ripollet.cat o bé el mateix dia del taller. Organitza: Àrea de Patrimoni del PMC. 

Dijous, 28 de novembre: a les 19 hores. Club de Lectura a la Biblioteca de Ripollet. Tertúlia literària sobre el llibre 'Laia' de Salvador Espriu, activitat moderada per Fanny Arambilet. Organitza: Patronat Municipal de Cultura.

Dijous, 28 de novembre: a les 20 hores. Trobada poètica amb Salvador Espriu, al local de l'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell (plaça de l'Onze de Setembre, 6). Es recitaran poemes de l'autor. Organitza: Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell.
 
Així mateix, aquí teniu l'enllaç on trobareu aquesta agenda penjada al facebook Ripollet Cultura:
 
 
?ui=2&ik=5ebcfbb4a7&view=att&th=14236b10
Igualment, us volem convidar a què visiteu l'exposició que s'acaba d'inaugurar al CCCB en honor de l'escriptor. Per veure'n una síntesi i informar-vos-en, cliqueu aquí.
 
 
Salutacions cordials,
Pilar Àlvarez. Cap de Departament de català. Institut Palau Ausit. Ripollet.
 
 

Palau Ausit Logo