Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

ERASMUS+ ERASMUS+ ERASMUS+ ERASMUS+ ERASMUS+

Projecte ERASMUS al Palau Ausit en el període 2014-2020

ERASMUS +: el nou programa de l'Unió Europea per a l'Educació, Formació, Juventut i Sports per al període 2014-2020.

El nostre institut ha rebut la "Carta ERASMUS" que li permet participar al projecte ERASMUS+ de mobilitat internacional d'alumnes i professors.

El programa Erasmus + te com a objectiu principal potenciar les habilitats i l’empleabilitat, així com la modernització de l’educació, capacitació i treball per a joves. 

El programa Erasmus+ te una durada de set anys 2014-2020 i proporcionarà oportunitats per a mes de 4 milions estudiants europeus per a estudiar, formar-se, adquirir experiència laboral i voluntariat a l’estranger.

Erasmus + recolzarà associacions transnacionals entre educació, formació, i les institucions i organitzacions de joves per tal de fomentar la cooperació i el pont entre el mon de l’educació i el treball amb la finalitat de fer front al buit de competències amb el que ens trobem actualment a Europa.

Aquest projecte, entre altres, permetrà que alguns dels nostres alumnes puguin realizar un volum  important d'hores del mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT) en empreses del sector d'un país europeu.

Palau Ausit Logo