Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Margarida Aritzeta1 Margarida Aritzeta2 Àngel Burgas1 Àngel Burgas2 Àngel Burgas3 Àngel Burgas4 Àngel Burgas5 Àngel Burgas6

Sant Jordi a les aules de català

Hol@ a tots i a totes!

Des del departament de català volem compartir amb vosaltres les torobades literàries que vàrem organitzar al voltant del Dia de Sant Jordi. Els nostres alumnes de 1r d'ESO van gaudir d'una xerrada amb l'escriptor Àngel Burgas, amb qui van realitzar un fòrum literari al voltant de la lectura L'anticlub; la primera novel·la d'una trilogia molt coneguda de l'autor. A més a més, els alumnes de 2n d'ESO també compartiren un fòrum literari sobre El castell del cor menjat amb l'escriptora Margarida Aritzeta. I, per no bandejar la poesia, l'actriu Silivia Bel va realitzar una classe magistral de recitació als nostres alumnes més grans, que varen poder aprendre tècniques d'expressió oral i d'oratòria a través dels textos més representatius de la nostra literatura.

Quina setmana més maca! Esperem poder repetir-la i gaudir-ne més encara el proper curs. Moltes gràcies a tots i a totes per la vostra col·laboració.

Salutacions cordials,

Pilar Àlvarez. Cap de departament de català.

Palau Ausit Logo