Administració

Palau Ausit LogoPalau Ausit

des de 1979
ESO, Batxillerat i Formació Professional

Nou sistema de comunicació amb les famílies

Nou sistema de gestió integrada de la informació

 

A l’atenció d’alumnes i famílies del Palau Ausit,

Aquest curs el centre ha decidit invertir esforços a incorporar un nou sistema de gestió integrada de la informació, que ens ha de permetre millorar la comunicació amb les famílies i l’alumnat, de la manera més immediata possible.

Tanmateix, fer la transferència de tot el volum de dades que implica la gestió d’un centre de la nostra dimensió, no és tasca exempta de moltes incidències. Us demanem disculpes per les molèsties que s’hagin pogut generar en aquest inici de curs i agraïm la comprensió i paciència de tota la comunitat, que dona sentit al centre.

Hi ha algunes novetats importants que implica aquest canvi i que a través de l’estructura de l’acció tutorial del centre anirem comunicant. Les més rellevants tenen a veure amb la forma i sistema de comunicació amb les famílies i, si és el cas, alumnat major d’edat. Les podem concretar en:

a) Aquest sistema ens permet gestionar l’assistència de l’alumnat en temps real i enviar un missatge automatitzat a les famílies a les 8:30 hores del matí, per notificar les absències a l’entrada i inici de classes.

b) Igualment, a les 16:00 hores s’enviarà un nou informe amb els casos d’incidències registrades a l’aplicatiu (expulsions, manca de compliment de deures, material o qualsevol altra incidència d’aquest tipus). Aquest missatge a tall d’informe només el rebrà la família de l’alumnat que tingui alguna incidència registrada durant el dia. Si no el rebeu, vol dir que no hi ha cap incidència a comunicar.

Totes aquestes comunicacions es realitzaran mitjançant el vostre correu electrònic que tenim registrat al centre. Per això és molt important que us assegureu que estigui actiu i actualitzat.

Tot just hem acabat d’actualitzar les dades corresponents a la matrícula pel nostre Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) i el Batxillerat. Estem treballant per poder tenir els Cicles Formatius actualitzats tan aviat com sigui possible.

Agraint novament la vostra paciència i col·laboració, restem a la vostra disposició,

 

Equip Directiu Institut Palau Ausit

Documents relacionats

DescarregarVeure
Comunicat a les famílies

Palau Ausit Logo